Over mij..

fotograaf huizenTja, altijd lastig om over jezelf te schrijven. Maar “..give it a try.. ” Zo’n vijftien jaar geleden kreeg ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera van mijn vader.  Een Nikon D60. Er kwam een macro lens bij voor de bloemetjes en bijtjes en voor ik het wist stond ik als natuurfotograaf met een flinke telelens in het buitenland de prachtigste natuuropnames te maken. Ik won fotowedstrijden en verkocht mijn foto’s op stocksites. Vakantie vieren deed ik met mijn lieve vriend en kinderen en natuurlijk de camera. En daarin is tot op heden niets veranderd. Met moeite laat ik ‘m thuis. Ik geef het toe;  I’m a photo-addict.
In 2015 ben ik gestart met een fotoblog over mijn woonplaats Huizen en daarin vind ik de uitdaging steeds andere onderwerpen te fotograferen. Ik schreef me in als zelfstandig ondernemer en Inge Jansen Fotografie was een feit.

Het jaar daarop startte ik ook Fotostudio Huizen, de perfecte plek om van alles uit te proberen op het gebied van fotografie. De plek om te creëren, te bedenken en om inspiratie op te doen.

Inmiddels fotografeer ik ook in opdracht voor bedrijven en diverse overheidsinstellingen.
Is dat leuk ? Ja nou en of ….., ik kom op de leukste plaatsen en leer de leukste mensen kennen. Iedereen met zijn of haar eigen verhaal. Hoe mooi is het om dat te kunnen vastleggen……

Inge Jansen